PICKNICKTAFEL
Wij leveren uw bestelling met eigen bestelbusjes!


Bel ons voor meer info op GSM: 06 45 48 90 54Picknicktafel kopen

Picknicktafel geozcht? Dan zit je hier goed! Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van tuimeubilair, zoals: picknicktafels, tuinbanken, tuinmeubelen, bierbanken, buitenkeukens ... Met lange zomerdagen aan de horizon is een duurzame, aantrekkelijke picknicktafel een must voor iedere tuin.

De perfecte picknicktafel

Als u op zoek bent naar een leverancier in picknicktafels, dan wilt u uiteraard een betrouwbare leverancier. Elk bedrijf die bij ons hun webshop publiceerd zal u de beste kwaliteit garanderen.

.

U zit goed bij ons

E-woodproducts verkoopt picknicktafels in héél Nederland. U kunt dus zowel als particulier, maar ook als bedrijf bij ons bestellen.

Duurzame picknickbanken en tafels

Ons bedrijf is FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat de FSC-gelabelde producten vervaardigd zijn van hout uit verantwoord beheerde bossen.

Gebruiksvriendelijke webshop

In onze webshop^vind u een overzicht van ons volledige gamma picknicktafels. Klik hier om alle informatie over picknicktafels te ontdekken.

Zelf je Picknicktafel bouwen?

De zomer is bijna hier en ik ben er klaar voor. Ik heb een nieuwe zeven-pits gasgrill en vier trillingsarme luidsprekers voor mijn buitengeluidssysteem - en ik heb een stevige picknicktafel gebouwd om mijn oude te vervangen. (Het was een krakende, versplinterde puinhoop van hout dat als een parallellogram aan de zijkant stond.) De nieuwe tafel duurde een weekend om te bouwen, inclusief een reis naar een thuiscentrum om met de hand het hout te plukken en bevestigingsmiddelen te kopen. Een van de beste eigenschappen van het project: de boven- en zitbanken zijn gemaakt van composiet terrasplanken, een materiaal dat is gemaakt van plastic hars en zaagsel. Het is gemakkelijk schoon te maken, het is ongevoelig voor houtborende insecten en het is nooit splinter. Ik koos voor drukbehandeld 2x hout voor andere delen van het project en overal roestvrije bevestigingsmiddelen. Ik moet toegeven dat mijn ontwerp zwaar is. Aan de andere kant is het duurzaam; dit is waarschijnlijk de laatste picknicktafel die je ooit nodig zult hebben.

Stap 1: Start aan de onderkant

Begin met het afsnijden van vier picknicktafelpoten uit drukbehandeld 2 x 6 hout. Snij twee benen tegelijk op een zaag voor verstekboren. Snijd de hoek op de poten; bendelen zijn sneller en nauwkeuriger dan enkelvoudige sneden. U kunt ook een cirkelzaag en een geleider gebruiken om de hoeken aan de boven- en onderkant van de poten door te snijden. Snijd de steun van de stoel vervolgens af en kant deze af en leg de steun over de benen. De bovenkanten van de steunen moeten 18 inch van de beenbodems zijn (zoals weergegeven in de profielillustratie), en de uiteinden van de steunen moeten 14¾ inch van elk been uitsteken.

Stap 2: beveilig de steunen

Bevestig de 2 x 4 steunen aan de poten met 3-inch maaidekschroeven. Leg de stoelsteun over de benen en zet vast. Om te voorkomen dat de onderdelen draaien, legt u ze op een vlak oppervlak. Later versterkt u de verbinding met slotbouten. Zorg ervoor dat u de schroefkop gelijkmatig maar niet dieper indraait; anders loopt u het risico dat de schroefpunt de andere kant naar buiten steekt.

Stap 3: maak het frame

SCOTT JONES Ga nu verder naar het frame voor het tafelblad. Snijd de zijrails af en boor de voorijlgaten van 5/32-inch voor om splijten te voorkomen; Verbind de delen met 3-inch maaidekschroeven. Schroef het bovenframe samen. Gebruik een eenvoudige buisklem om de onderdelen op hun plaats te houden. Dupliceer het proces om de stoelframes te zagen en vast te zetten.

Stap 4: Monteer de tafel

De volgende stap is het samenstellen van de structuur van de picknicktafel. Plaats eerst het tafelblad samen met de bovenkant van de poten en klem het op zijn plaats. Aan elk uiteinde van de bovenkant, draai 3-inch platenschroeven door de binnenkant van het frame en in de poten. Hier is waar een stompe impactdriver echt van pas komt, om tussen dwarsbalken te passen. SCOTT JONES Installeer later slotbouten om de verbindingen te ondersteunen. Bevestig de zittingframes door de schroeven van het maaidek door de buitenkant van de stoelsteun in het frame te duwen. Zorg ervoor dat het frame gelijk ligt met de stoelsteun om ervoor te zorgen dat de stoelplanken goed en gelijk zitten.

Stap 6: versterk de basis

Om de tafelbasis te verstevigen en ervoor te zorgen dat deze niet kantelt, plaatst u twee diagonale beugels. Gebruik een elektrische verstekzaag of een cirkelzaag om de gebogen uiteinden op deze stukken te zagen. Schuif de beugels tussen de stoelsteun en de dwarsligger op het bovenframe en zet ze vast met 3-inch maaidekschroeven. Nu is het zware werk gedaan.

Stap 7: Bevestig de benen

Gebruik een boor en een boor met een diameter van 13/32-inch om gaten in de boorgaten door de poten en tafelbladframe te voeren. Om ervoor te zorgen dat splinters op de binnenzijde van de benen spatten, laat u het bit van buiten naar binnen lopen. Gebruik een hamer om de slotbouten door de gaten te tikken, schuif op verzinkte ringen en moeren en draai vast met een dopsleutel. Als u langere bouten gebruikt dan die ik heb opgegeven, moet u overtollige boutschachten afsnijden en het snijvlak glad maken. Dit voorkomt de kans op letsel door een uitstekende schacht. Je zult waarschijnlijk de onderdelen een beetje moeten aanspannen in een paar maanden nadat het hout uitdroogt.

Stap 8: Versmal de planken

Snijd de composiet terrasdelen voor de bovenkant en de stoelen af. Om de nauwkeurigheid te vergroten, knipte je verschillende planken tegelijk open. Leg de terrasplanken over het frame met hun houtnerfstructuur naar boven gericht. De planken moeten aan elk uiteinde een overhang van 5 inch hebben en de eindplanken moeten 1 inch uitsteken. Droeg 1/8-inch geleidegaten door de plank en het frame. Gebruik een vierkant om de bit uit te lijnen met de kruisrails van het frame. Bevestig de planken met 2½-inch lange trolleydekschroeven.

Stap 9: Rond de uiteinden

Gebruik een afstandhouder van kunststof die is ontworpen voor composiet terrasplanken om een ??uniforme ruimte van ¼ inch tussen de planken te behouden. Bevestig deze tussen elke plank. Werk het project af door de vierkante uiteinden van elke plank af te ronden met een router en een ronding van 3/8-inch. Tot slot, start de grill op en ga zitten aan je eerste maaltijd aan je nieuwe tafel.

Contacteer ons

Conteer ons voor meer informatie over onze producten of webshops. GSM: 06 45 48 90 54 (Mark Dirksen) of via e-mail: contact@e-woodproducts.nl